Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« kdy: 28 Červenec, 2010, 20:04:57 » |
|
Zdravím všecky MORAVANY!!!! Chtěl bych v blízké době udělat ve Zlíně pochod moravanů. Tímto příspěvkem bych chtěl zjistit, zda by mi byl někdo ochoten pomoct takový pochod zorganizovat v tomto MORAVSKÉM MĚSTĚ?  Nebo by také nebylo špatné tento pochod spojit s nějakým budoucím mítinkem.... Co vy na to???
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
NEJSME ČEŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Velká Morava!!!!!!!Žádné slovenské bludy!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 28 Červenec, 2010, 20:45:30 » |
|
To je dobrý nápad, otázka je, zda to chtít jako propagaci strany nebo Moravy. V druhém případě bych doporučil spolupráci Moravské národní obce. Též to chce promyslet ohledně data (jsou prázdniny, pozor na počasí nebo kolidující jiné akce) a spojitosti s něčím jiným - nějakým problémem Zlínska? Výročím nějaké události?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #2 kdy: 28 Červenec, 2010, 20:52:36 » |
|
To je dobrý nápad, otázka je, zda to chtít jako propagaci strany nebo Moravy. V druhém případě bych doporučil spolupráci Moravské národní obce. Též to chce promyslet ohledně data (jsou prázdniny, pozor na počasí nebo kolidující jiné akce) a spojitosti s něčím jiným - nějakým problémem Zlínska? Výročím nějaké události?
O žádné akci nevím a o problému právě taky ne....Ty konkrétně jsi ze Zlínska?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
NEJSME ČEŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Velká Morava!!!!!!!Žádné slovenské bludy!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 28 Červenec, 2010, 22:21:34 » |
|
Nejsem ze Zlínska, ale podle mě by bylo výhodnější, kdyby ten pochod byl spjatý s něčím konkrétnějším (pokud to tedy skutečně nemá být vyhraněně stranická akce před komunálními volbami), ne jenom s ideou moravanství jako takovou. To totiž přitáhne víc lidí i pozornost. Napadá mě třeba 45. výročí smrti Jana Antonína Bati (23. srpen). To byl velký Moravan i občan Zlína. A oběť poválečných režimů tak jako Morava samotná.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 28 Červenec, 2010, 22:35:21 » |
|
Nejsem ze Zlínska, ale podle mě by bylo výhodnější, kdyby ten pochod byl spjatý s něčím konkrétnějším (pokud to tedy skutečně nemá být vyhraněně stranická akce před komunálními volbami), ne jenom s ideou moravanství jako takovou. To totiž přitáhne víc lidí i pozornost. Napadá mě třeba 45. výročí smrti Jana Antonína Bati (23. srpen). To byl velký Moravan i občan Zlína. A oběť poválečných režimů tak jako Morava samotná.
Opravdu dobrý nápad!!!!!! Doufám, že sem zítra napíše víc lidí(víc moravanů)....Ocenil bych jejich nápady jak by takový pochod nebo celková organizace měla vypadat....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jindřich II.
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 28 Červenec, 2010, 22:51:06 » |
|
Ve Zlíně kam se šlápne, tam je problém. Doprava, zdravotnictví, justice, okrajové části Zlína, investice, kongresové centrum, nezaměstnanost, koupaliště na Svazích, velká koalice ve městě a na kraji..., spíš marně přemýšlím, kde problém není.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 29 Červenec, 2010, 07:58:30 » |
|
Ve Zlíně kam se šlápne, tam je problém. Doprava, zdravotnictví, justice, okrajové části Zlína, investice, kongresové centrum, nezaměstnanost, koupaliště na Svazích, velká koalice ve městě a na kraji..., spíš marně přemýšlím, kde problém není.
Tyhle problémy máš skoro všude.....Spíš mi hlava nebere jak to má souviset s pochodem?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 29 Červenec, 2010, 09:43:41 » |
|
Pokud by to mělo být, jak jsem navrhl, spojeno s výročím smrti J.A. Bati, pak je tu možný termín 22. srpen, je to neděle a ve Zlíně, co vím, tou dobou žádná jiná větší akce není. Nejsem ze Zlína, takže si nedokážu představit, kde by průvod měl začínat, ale končit by mohl u Baťovy sochy, kde by se položily věnce a někdo by mohl přednést nějaké projevy (to, kdo by to byl, záleží na výběru hostů). Samozřejmě není od věci hudební doprovod, v Brně to byly historičtí bubeníci http://www.corneta.wz.cz/Jinak den předtím hraje Tomáš Kočko a jeho orchestr ve Vizovicích a Dřevohosticích.  Nejsem si jistý, zda by to chtěli zaplatit, asi ano. Každopádně bych doporučil zeptat se na MNO, jak to dělají. Je to jenom návrh, je možné to samozřejmě orientovat političtěji, vzhledem k výše zmíněným problémům.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 29 Červenec, 2010, 10:01:26 » |
|
Pokud by to mělo být, jak jsem navrhl, spojeno s výročím smrti J.A. Bati, pak je tu možný termín 22. srpen, je to neděle a ve Zlíně, co vím, tou dobou žádná jiná větší akce není. Nejsem ze Zlína, takže si nedokážu představit, kde by průvod měl začínat, ale končit by mohl u Baťovy sochy, kde by se položily věnce a někdo by mohl přednést nějaké projevy (to, kdo by to byl, záleží na výběru hostů). Samozřejmě není od věci hudební doprovod, v Brně to byly historičtí bubeníci http://www.corneta.wz.cz/Jinak den předtím hraje Tomáš Kočko a jeho orchestr ve Vizovicích a Dřevohosticích.  Nejsem si jistý, zda by to chtěli zaplatit, asi ano. Každopádně bych doporučil zeptat se na MNO, jak to dělají. Je to jenom návrh, je možné to samozřejmě orientovat političtěji, vzhledem k výše zmíněným problémům. +1!!!!!Dneska zavolám na MNO a poptám se co a jak, pak to sem postnu....
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 29 Červenec, 2010, 10:27:39 » |
|
Jo, možná by stálo za to se jich zeptat, zda by nad tím nechtěli převzít záštitu. Jejich jménem by se zvali hosté, kapely, navázela se např. spolupráce s baťováky.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 29 Červenec, 2010, 14:00:24 » |
|
Takže dneska jsem s panem předsedou mluvil jenom krátce, zrovna řídil, takže jsme domluvení na zítřek.....Měl teda někdo z přítomných na foru se zúčastnit?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 29 Červenec, 2010, 14:40:57 » |
|
Já bych rád přijel, snad bych ještě někoho sehnal.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Zlíňák
Příznivec
Příznivec
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 29 Červenec, 2010, 16:35:29 » |
|
Já bych rád přijel, snad bych ještě někoho sehnal.
To by bylo super, nechám udělat nějaké plakáty a vylepím to po celém Zlíně a okolních dědinách. Kdyžtak to rozhoďte po internetu ať o tom ví víc lidí.......
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muž bez vlastností
Příznivec
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 29 Červenec, 2010, 18:52:28 » |
|
Teď bych počkal, jak se vyjádří MNO. Potom je nutné vymyslet trasu a nahlásit to na radnici. Potom je nutné sehnat hosty a případné spoluorganizátory. A teprve potom jsou na řadě plakáty.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Jindřich II.
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 29 Červenec, 2010, 19:13:50 » |
|
Tyhle problémy máš skoro všude.....Spíš mi hlava nebere jak to má souviset s pochodem?
V tom případě sem nepleťte problémy Zlínska a zůstaňte u moravanství. To je jednoduché.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|